pollen app s

Din personlige allergiapp

klarify

app-s-1

klarify- Din personlige allergiapp

Hvis du er påvirket af pollen fra græs, træer eller ukrudt, kan klarify-appen hjælpe dig med at få overblik over dine høfebersymptomer og give dig tips og råd i din hverdag.

Få daglige data om pollen, vejr og luftkvalitet for alle dele af Danmark. Modtag personlig viden om allergi, og få daglige tips, nyttige artikler og meget mere.

klarify er en gratis service uden reklamer. 

Download den her:

download App Store
download on google play

klarify - din personlige allergiapp

Med mere end 95 års allergiforskning har vi en omfattende og specialiseret viden om allergi. Og vi vil gerne dele vores viden med dig. Derfor har vi udviklet klarify - din personlige allergiapp.

Hurtigt, nemt og præcist overblik over din allergi. klarify giver dig pollen-, vejr- og luftkvalitetsprognoser specifikt for din aktuelle lokation. Du kan også tjekke pollenkalenderen for at se lav- og højsæsoner for pollen. Hvis du regelmæssigt logger, hvordan din høfeber påvirker dig, vil du få et personligt tilpasset indblik i netop din allergi og lære mere om, hvad der udløser din høfeber, såsom græs, ukrudt og træer.

klarify har til formål at gøre livet med allergi mere enkelt og overskueligt. Få pålidelige data om pollen, luftkvalitet og luftforurening, og find relevante allergioplysninger, du kan stole på. Find ud af, hvordan du lever bedre med din allergi i forhold til sport, rejser, behandlingsmuligheder og meget andet.

Alt dette er lige ved hånden, når og hvor du har brug for det.

app-s-1

Personligt tilpassede pollental

Appens smiley viser dagens højeste pollental. Log regelmæssigt, hvordan du har det. Så bliver smileyen personligt tilpasset til netop din allergi. Om eftermiddagen kan du få næste dags prognoser for alle pollentyper, som fx græs, ukrudt og træer samt en 5-dages prognose for vejret og luftkvaliteten. klarify kombinerer aktuelle pollental og historiske data for at give dig den bedst mulige støtte.

Lokationsbaseret vejr- og luftkvalitet

klarify giver dig nøjagtige, lokationsbaserede luftkvalitets- og vejrdata samt detaljer om temperatur, luftfugtighed og vind. Lær, hvordan årstiden, vejret og luftforureningen kan påvirke dine høfebersymptomer.

app-s-3
app-s-4

Din allergilog

Pollental påvirker og opleves forskelligt fra person til person. Log, hvordan du har det hver dag, for at forbedre dit personlige indblik. Du kan se dine logs over tid og skifte mellem forskellige pollentyper og triggere.

Gå på opdagelse i de forskellige allergiemner

Bliv klogere på allergi i menupunktet "Om allergi" med letlæselige og forskningsbaserede artikler. Vores emner omfatter høfeber, luftkvalitet, mulig behandling af dine allergisymptomer og meget mere.

app-s-5
app-s-6

Spørgsmål om allergi

klarify hjælper dig med at få mere viden om din allergi gennem spørgsmål og vejledning. Efter at have besvaret appens spørgsmål kan du gå på opdagelse i menupunktet "Lindring" og læse mere om behandlingsmulighederne.

Kend dine allergitriggere

Få mere at vide om de specifikke pollentyper, du er allergisk overfor. Og lær mere om andre faktorer, som luftforurening og vejret, der kan påvirke, hvordan du har det med din høfeber.

app-s-7