podcast

Podcast

Podcast - Ramt af græsallergi

”Ramt af græsallergi” er en del af ”Ramt af livet” en podcastserie produceret af SundehedsTV. Hør to forskellige oplevelser af livet med græsallergi.

I afsnit 1 møder vi Marisa der tager os med forbi en skruppeløs kvaksalver, der endte på forsiden af Ekstra Bladet og hele vejen til Saudi Arabien, hvor det knastøre ørkenklima satte allergien midlertidigt i bero

I afsnit 2 har 25-årige Terese haft græsallergi så længe hun kan huske. Mens hendes venner spillede bold i solen, tilbragte hun selv mange af barndommens somre indenfor sammen med sin far, der også har græsallergi – og blev utroligt glad for at spille brætspil, bage og være kreativ. I podcasten kan du høre mere om, hvordan Terese og hendes familie skabte gode sommerminder på trods af hendes voldsomme græsallergi og også få readaktionspsykologens råd til, hvordan man bedst håndterer sin græsallergi som barn og ung.

Lyt til afsnittet her på siden eller find det i din foretrukne podcast app.

ALK lægger et stort arbejde i at gøre allergividenskaben forståelig for alle. Vi anvender opdaterede og troværdige informationskilder, og alt indhold gennemgås af lægefaglige eksperter, inden vi deler det med dig. I samarbejde med ALK-redaktionen tilstræber vores eksperter hele tiden at være præcise, grundige, tydelige og objektive. I vores redaktionelle retningslinjer finder du en præcis beskrivelse af, hvordan dette foregår.