info om alk

Om ALK

Vores historie

Pollentjek.dk drives af ALK, som er en global, forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. Vores ambition er at hjælpe så mange mennesker med allergi som muligt ved at informere og vejlede om, hvordan og hvor du kan få hjælp, og hvad du skal tænke på som allergiker.

Vores historie begyndte i Danmark i 1923, hvor farmaceut Peter Barfod og læge Kaj Baagø registrerede det første lægemiddel til allergibehandling. Siden da har ALK været førende inden for allergibehandling globalt.

Antallet af mennesker med allergi er stigende over hele verden, og selvom allergi kan have stor indflydelse på livskvaliteten, og i visse tilfælde kan være livstruende, bliver det ikke altid opfattet som en sygdom, der kræver udredning og behandling. Ud fra vores kendskab til området, vi ved dog, hvor vigtigt det er at tage allergi alvorligt.

Allergi kan være et komplekst emne, og vi forsøger at forklare og inspirere i et klart og enkelt sprog. Alt, hvad vi gør, og alt, hvad vi skriver, er understøttet af videnskabelige data. Vi er eksperter med næsten 100 års erfaring, og vores mål er fortsat at forbedre livskvaliteten hos dig med allergi.